Mynihu

Ju ofrojmë multilinguizëm, shkëmbime, kultura, bashkëpunim, përvoja dhe projekte.

WiP gUG i jep hapësirë krijimtarisë tuaj, duke ofruar falas ambiente dhe materiale, promovon lidhjet midis njerëzve të ndryshme nacionalitete.

Jemi krenarë që kemi frymëzuar dhe mbështetur emigrantë, refugjatë, të pensionuar dhe qytetarë gjermanë të çdo moshe dhe klase sociale, duke i inkurajuar ata të menaxhojnë edhe autonomisht programe argëtimi.

Në vitin 2023, kemi regjistruar më shumë se 3,600 pjesëmarrës në seminaret tona në internet dhe projekte të zhvilluara në prezencë, si ngjarje dhe laboratorë të përditshëm. Jemi mirënjohës ndaj shkollave dhe pjesëmarrësve që kanë ndarë ide dhe kanë bashkëpunuar me ekipin tonë.

CONSIGLI

Eksperienca

Veçoritë tona janë autenticiteti, thelbi, përvoja, duke parë gjithmonë drejt së ardhmes, prandaj duam të investojmë tek të rinjtë, pra në të ardhmen tonë!

LABORATORI

Punëtori

Ne do t'u ofrojmë fëmijëve dhe adoleshentëve që jetojnë jashtë vendit mundësinë për të mbajtur gjuhën e dytë aktive duke forcuar ndjenjën e identitetit përmes një shkëmbimi, duke i lejuar përdoruesit t'i qasen botëve dhe realiteteve të ndryshme të jetës.

TUTOR&FAMILY

Komuniteti

Me përdorimin e metodologjive ndërvepruese dhe dinamike, fëmijët do të mund të takohen me bashkëmoshatarët dhe ekspertët tanë, të cilët me lehtësinë dhe ndjeshmërinë e duhur do të vijnë në kontakt me ta.

17.3. (4)

Salla e bashkëpunimit WIP

Po kërkoni një dhomë për të festuar ditëlindjen e fëmijëve tuaj ose për të pikturuar? coworking@workinginprojects.eu - 0049 (0)176 25852621 Anna

Ju presim!

17.3. (1)

ELTERNTALK

Takime për tema të lidhura me arsimimin e fëmijëve (në gjuhë të ndryshme), të dedikuara prindërve.

Shopping Cart