Ekipi ynë

ANNA CONTI

Anna Conti, me mbi njëzet vjet përvojë në fushën e shfaqjeve dhe menaxhimit të eventeve, është menaxher dhe hartuese e projektit. E lindur dhe e rritur në Piemonte, Anna u zhvendos në Gjermani dhe ka punuar me shumë organizata dhe shkolla bavareze gjatë pesë viteve të fundit, për të rritur ndërgjegjësimin e të rinjve për çështjet sociale dhe ndërkulturore. MUNIHU: Qytet i Evropës Qendrore me pozitë ndërkombëtare, me një pozitë të madhe ofertë kulturore! Si menaxhere e private e ngjarjeve kulturore, ajo organizoi koncerte në Bavari, si dhe ekspozita fotografike, artistike dhe kinematografike, seminare, konferenca, workshope krijuese dhe artistike. Pjesëmarrja e te ftuarve nga e gjithë bota, si Brazili, nga vende të ndryshme te Afrikes, Anglia, Italia i kanë mundesuar asaj të krijojë forma konkrete shkëmbimi dhe bashkëpunimin ndërkombëtar. Për projektet e saj, ajo gjithmonë mund të mbështetet në aftësitë e njerëzve të shkëlqyer me potencial dhe me vecori te spikatura, të cilët janë edhe profesionistë edhe autentikë. Informacione të mëtejshme mund të gjenden në faqen e saj kryesore: www.annaconti.com. E gatshme për këtë sfidë të re, Ana tani do te zgjeroje gamën e saj të aktivitetit me një audiencë shumë më të gjerë dhe është në kërkim të bashkëpunëtorëve që janë të interesuar të përdorin potencialin e platformës dhe që ndajnë atë si vet filozofia e këtij projekti. Qëllimi është zhvillimi i një sërë ngjarjesh në një format hibrid - online dhe me pjesemarrje personalisht. Pjesë e marrëveshjes janë udhëtimet dhe shkëmbimet kulturore të krijuara posaçërisht për nevojat dhe përfitimet e përdoruesve të rinj. Empatike, profesioniste, e hapur, e motivuar dhe gjithmonë e interesuar për rrjetëzim, ajo është në kërkim të bashkëpunëtorëve.

AGOSTINO CERA

VLAD ANDRIES

MARIANNA SHUMYK

MARCO ZECCOLA

DORA CONST

SILVIA BARBIERI

LIANDRA MONTEIRO

ALESSIA MAIORANA

Shopping Cart